top of page
Elektrische haarden

Eigen haard is goud waard. 

Kom tot rust bij uw eigen open haard dankzij Openhaarden Smeulders (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Op zoek naar een elektrische haard? 

De vonk slaat over bij Openhaarden Smeulders in Dilsen-Stokkem, Limburg

Elektrische haarden waar u blijft naar kijken

Openhaarden Smeulders staat bekend om zijn kwaliteit en dat bewijzen ook de merken van elektrische haarden die in onze toonzaal schitteren. Zo vertrouwen we bijvoorbeeld op de Kal-Fire E-one, Faber e-Matrix en Glen Dimplex Opti-Myst om u te overtuigen van de talrijke voordelen van een elektrische haard, ook waar een gashaard of houthaard niet altijd mogelijk is.

Kal-Fire E-one

De Kal-Fire E-one pakt uit met een super realistisch én aanpasbaar vlammenspektakel, maar dan wel zonder uitstoot en zonder verbruik van fossiele brandstoffen. Deze hightech elektrische haard komt in elke ruimte tot zijn recht. Hij functioneert immers zonder rookkanaal.

Faber e-Matrix

De Faber e-Matrix is een stijlvolle elektrische haard met waterdamp, zonder gasaansluiting of verbranding. Vanuit een slimme driedimensionale technologie geniet u in deze sfeerhaard van een levensecht vlammentafereel.

Glen Dimplex Opti-Myst

Ook de Glen Dimplex Opti-Myst werkt op stroom en water en is gebruiksvriendelijk, veilig en duurzaam. Deze sfeervolle elektrische haard creëert diepte met een regelbaar driedimensionaal vlammenspel, inclusief rookeffect.

De merken waarvoor wij gecertificeerd zijn:


Kal-Fire, Bell-Fire, Barbas, Faber, Saey, MCZ, Palazzetti, Burley, Nestor Martin, Godin, Ruegg, Austro Flamm, Dru, Outr, Glen, Dimplex, iFiRE, Heta.

De ultieme elektrische haard vindt u ongetwijfeld bij Openhaarden Smeulders in Dilsen-Stokkem, Limburg. Bezoek onze toonzaal en laat u adviseren!

bottom of page