top of page
buitenhaarden

Eigen haard is goud waard. 

Kom tot rust bij uw eigen open haard dankzij Openhaarden Smeulders (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Breng binnen buiten met OUTR bbq’s en buitenhaarden 

U vindt een knisperend aanbod bij Openhaarden Smeulders (Dilsen-Stokkem, Limburg)

Buitengewone OUTR bbq’s en buitenhaarden

Zin in een lekkere bbq in eigen tuin? Openhaarden Smeulders in Dilsen-Stokkem te Limburg heeft alle ingrediënten in huis voor heerlijke zomeravonden. Bij ons vindt u voor ieder budget en elke smaak de ultieme bbq of buitenhaard van kwaliteit. Ons warm aanbevolen aanbod van OUTR bestaat uit de traditionele houtskool bbq, keramische bbq, plancha bbq en alles voor outdoor cooking en living.

Traditionele houtskoolbarbecue

De OUTR traditionele kettle houtskool bbq uit geëmailleerd staal op handige wieltjes met verchroomde stalen roosters, ingewerkte thermometer en deksel brengt gegarandeerd bakplezier. Deze multifunctionele topper om te grillen, braden of roken is een volwaardig prijsvriendelijk alternatief voor Weber bbq’s. Deze lichtgewicht barbecue is niet weg te denken in de tuin, op uw terras of balkon.

Keramische barbecue

Dankzij de keramische bbq Kamado van OUTR tover je de meest uiteenlopende gerechten op tafel. Pizza’s, brood of taart bakken, knapperig grillen, slow cooking, stomen of roken: er is niets dat deze eivormige keramische bbq niet kan. Zo verdient de Kamado alle seizoenen rond een plaatsje in uw tuin.

Plancha barbecue

Met de OUTR plancha bbq schotelt u uw gezelschap in een handomdraai verslavend lekkere maaltijden voor en zet u hen in vuur en vlam. Deze plancha is dan ook een veelzijdige trekpleister: eerst lekker kokkerellen en eten, daarna met z’n allen genieten rond het vuur tot in de late uurtjes.

Outdoor Living

Openhaarden Smeulders maakt u ook graag warm voor andere outdoor living musthaves: denk maar aan een pizza oven, buitenhaarden, een houtkachel of gaskachel voor buiten. Wij maken u met plezier wegwijs doorheen ons ruime assortiment.

De merken waarvoor wij gecertificeerd zijn:


Kal-Fire, Bell-Fire, Barbas, Faber, Saey, MCZ, Palazzetti, Burley, Nestor Martin, Godin, Ruegg, Austro Flamm, Dru, Outr, Glen, Dimplex, iFiRE, Heta.

bottom of page